Projecten waar we trots op zijn

In goed overleg met de klant werken we toe naar een eindresultaat waar iedereen blij van wordt. Functionele en aantrekkelijke websites met extra’s, zoals animatie of een webshop. Altijd gebruiksvriendelijk, veilig en op basis van de nieuwste technische mogelijkheden. Als je op een project klikt, zie en lees je meer over de opgeleverde producten en over de expertise die we hebben ingezet. Je kunt ook filteren op specifieke toepassingen.

Dit zeggen onze klanten

Super fijne samenwerking met de heren van DevelopMen. Korte lijnen, duidelijke communicatie en goede begeleiding. DevelopMen weet wat ze doen en zijn daar goed in.
Kim Meijers, Kim Meijers
Super fijn om met deze jongens samen te werken. Ze denken pro-actief mee bij moeilijke situaties / vraagstukken en geven advies waar nodig. Daarnaast werken ze goed samen met andere externe partijen die bij het project betrokken zijn. Top team!
Lonneke van den Kroonenberg, Toverland
Zeer klantgericht, goed bereikbaar en met uitstekend resultaat. Mede dankzij DevelopMen staat MS Zorg Nederland nu waar het staat.
Gerald Hengstman, MS Zorg Nederland
Voor mij staat DevelopMen synoniem aan snelle, vlekkeloze communicatie en grote deskundigheid. Voor mij betekent dit een duurzame samenwerking.
Jasper Lumberjack, Brickr Sales
Niet gehinderd door enige kennis dit project begonnen en bijzonder goed begeleid door deze heren. Ze zijn kundig, flexibel en weten uiteindelijk onze ideeën om te zetten in een gebruiksvriendelijke webapplicatie. Aangezien wij nog lang niet uitontwikkeld zijn hechten wij veel waarde aan deze duurzame relatie!
Sander Ten Cate, Blueco
DevelopMen is een betrouwbare en deskundige partner. Deze mannen komen hun afspraken na, denken mee met de klant en leveren uitstekend werk!
Vivian van Bakel, Ergotherapie Van Bakel
Heren DevelopMen, fijn dat jullie op ons pad kwamen. Kundige, rappe, geen onzin kerels waarbij afspraak ook echt afspraak is! Op naar het volgende project.
Elly Verzuu, Tortillas
DevelopMen heeft verschillende websites gemaakt voor ons. Het is een prettige partij om mee samen te werken. Ze werken snel en effectief en denken goed mee. Zo zoeken ze altijd naar een oplossing die voor zowel ons als klant, maar ook voor de eindgebruiker de beste is.
Kim Boog, Blink
DevelopMen begrijpt de denkwijze vanuit marketing én van de websitebezoeker, en weet daardoor goed de vertaling naar techniek te maken. Zij schakelen snel, waardoor het erg fijn samenwerken is.
Sophie van der Zee, Blink
DevelopMen heeft me goed geholpen met de realisatie van mijn website; inrichting Wordpress, front-end development en animaties. De communicatie is altijd fijn, snel en duidelijk, en de expertise in hun vakgebied uitstekend.
Martin van Kemenade, Three Crumbs
Code monkeys. Afspraak is afspraak, helder en zonder moeilijke taal, een fijne prijs/kwaliteit-verhouding en altijd bereikbaar. Werken als team met de klant i.p.v. klant/leverancier houding. Gewoon top!
Iris van den Boogaard, Schot&Roos
Dankjewel DevelopMen voor jullie prettige manier van werken. Deskundig, snel en een topresultaat!
Willem Reniers, Reniers Raadgever In Recht
Uit ieder project dat we samen met de heren van DevelopMen draaien, blijkt maar weer hoe belangrijk het is een partij te hebben die snel schakelt, op alle fronten meedenkt en altijd positief gestemd is.
Anouk Wouters, we're someone
DevelopMen maakt gebruik van cookies

DevelopMen maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.