Dit is wat er speelt

06 sep 2023

De DevelopMen familie is weer een stukje groter geworden! Rik is vader geworden van z’n zoon: Yuki. We wensen hem en zijn gezin veel geluk en plezier toe.

27 jan 2023

We hebben weer een heel mooi project opgeleverd! Samen met Wakkr merkbureau hebben wij de corporate website van De Sprong vzw, inclusief de subsites voor De Milieumakers, De Groenmakers, De Techniekmakers en De Gezondmakers ontwikkeld.

De Sprong probeert een brug te slaan tussen kansengroepen en de arbeidsmarkt. Zij geloven dat de sleutel tot een duurzamere economie ligt bij lokaal inclusief ondernemen.

Wat ons betreft een zeer geslaagd resultaat voor een bedrijf met deze prachtige missie!

Bekijk het resultaat hier: www.desprongvzw.be

04 jan 2023

Green by Blue helpt de duurzaamheidsdoelstellingen van ondernemers concreet te benoemen, becijferen en behalen. Net voor de kerst hebben we hun splinternieuwe website opgeleverd! Ontwikkeld in samenwerking met We’re Someone.
www.greenbyblue.nl

21 dec 2022

2022 zit er alweer bijna op. We kijken terug op een goed jaar. Een jaar waarin we weer aan super toffe projecten hebben gewerkt samen met onze klanten.

We gaan lekker genieten van de feestdagen en zijn daarom tussen kerst en oud en nieuw gesloten. We wensen iedereen vast hele fijne dagen en tot volgend jaar! 🎅

08 sep 2022

Morgen gaan we toekomstplannen smeden tijdens een zogenaamde ‘heisessie’. Niet in een hutje, wel op een mooie plek in de natuur bij de Kapellerput in Heeze! 🙂

Hierdoor is ons kantoor morgen gesloten en zijn we telefonisch niet bereikbaar.

05 aug 2022

We hebben de website van personal stylist Kim in een nieuw jasje gestoken! Met het huidige CMS als uitgangspunt, hebben we op basis van de rebranding de templates opnieuw opgezet.
Bekijk het resultaat hier: www.kimmeijers.com

01 jul 2022

Op 15 juni is Microsoft gestopt met de ondersteuning van Internet Explorer 11. Daarmee is deze browser officieel dood en slaan alle frontend developers een zucht van verlichting! 😅 Laten we IE herinneren om zijn bekende begroeting “Wil je dat ik je standaard browser wordt?”. Proost, op een beter internet!

23 jun 2022

En weer een mooie website opgeleverd! Verscholen op het iconische, industriële en culturele NRE-terrein midden in Eindhoven, maar weg van de rest, daar vind je Fifth. Meer dan een restaurant. Meer dan een bar. Meer dan een podium. www.fifthnre.com

Ontwikkeld in samenwerking met We’re Someone.

10 jun 2022

Vers van de (Word)Press: de website van Fitworld! Een unieke locatie waar fitness en fysiotherapie samen komen. Ontwikkeld in prettige samenwerking met WAKKR Merkburo en CB Marketing. Get fit: www.fitworld.nl

13 mei 2022

Of je nu wilt huren, kopen of beleggen, er is altijd een ideale garagebox van jou! In samenwerking met Scherpe Kantjes (projectmanagement, copy), Supermash (design) en Tree Online (online marketing) ontwikkelden we de nieuwe website van Boxcomplex. Check het hier: www.boxcomplex.nl

DevelopMen maakt gebruik van cookies

DevelopMen maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.