Dit is wat er speelt

31 jan 2024

Een hele tijd hebben we alleen beneden gewerkt, maar sinds kort hebben we ook de bovenverdieping / onze vergaderruimte in gebruik kunnen nemen!

20 dec 2023

Via deze weg wensen we iedereen alvast hele fijne feestdagen! ๐ŸŽ„ Tussen kerst en oud en nieuw loggen we even uit en gaan we lekker genieten met onze families. Vanaf 2 januari zijn we weer bereikbaar.

13 dec 2023

Sinds kort hebben wij ons logo in neon van Neonlook op kantoor hangen! Wat extra licht in deze donkere dagenโ€ฆ Super blij mee!

13 okt 2023

Deze week weer een mooi project opgeleverd in samenwerking WAKKR Merkbureau. Als onderdeel van de lancering van een nieuw merk hebben wij de website voor Recharge re-integratie ontwikkeld.

Recharge werkt met een ijzersterk team van coaches en ergotherapeuten aan de re-integratie van mensen in organisaties.

Bekijk de nieuwe website hier: www.recharge-reintegratie.nl

06 sep 2023

De DevelopMen familie is weer een stukje groter geworden! Rik is vader geworden van zโ€™n zoon: Yuki. We wensen hem en zijn gezin veel geluk en plezier toe.

27 jan 2023

We hebben weer een heel mooi project opgeleverd! Samen met Wakkr merkbureau hebben wij de corporate website van De Sprong vzw, inclusief de subsites voor De Milieumakers, De Groenmakers, De Techniekmakers en De Gezondmakers ontwikkeld.

De Sprong probeert een brug te slaan tussen kansengroepen en de arbeidsmarkt. Zij geloven dat de sleutel tot een duurzamere economie ligt bij lokaal inclusief ondernemen.

Wat ons betreft een zeer geslaagd resultaat voor een bedrijf met deze prachtige missie!

Bekijk het resultaat hier: www.desprongvzw.be

04 jan 2023

Green by Blue helpt de duurzaamheidsdoelstellingen van ondernemers concreet te benoemen, becijferen en behalen. Net voor de kerst hebben we hun splinternieuwe website opgeleverd! Ontwikkeld in samenwerking met We’re Someone.
www.greenbyblue.nl

21 dec 2022

2022 zit er alweer bijna op. We kijken terug op een goed jaar. Een jaar waarin we weer aan super toffe projecten hebben gewerkt samen met onze klanten.

We gaan lekker genieten van de feestdagen en zijn daarom tussen kerst en oud en nieuw gesloten. We wensen iedereen vast hele fijne dagen en tot volgend jaar! ๐ŸŽ…

08 sep 2022

Morgen gaan we toekomstplannen smeden tijdens een zogenaamde ‘heisessie’. Niet in een hutje, wel op een mooie plek in de natuur bij de Kapellerput in Heeze! ๐Ÿ™‚

Hierdoor is ons kantoor morgen gesloten en zijn we telefonisch niet bereikbaar.

05 aug 2022

We hebben de website van personal stylist Kim in een nieuw jasje gestoken! Met het huidige CMS als uitgangspunt, hebben we op basis van de rebranding de templates opnieuw opgezet.
Bekijk het resultaat hier: www.kimmeijers.com

DevelopMen maakt gebruik van cookies

DevelopMen maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.