Dit is wat er speelt

12 jul 2019

We hebben recentelijk de complete website van Van Hoof Groep herzien. In opdracht van DplusM hebben we hun design ontwikkeld naar een maatwerk thema. Met aan de achterkant het WordPress CMS om op een centrale plek de hoofd- en subsites in alle talen te kunnen beheren en aan de voorkant extra animaties ter verduidelijking van de diensten.
Bekijk de website hier: www.vanhoofgroep.nl

05 jul 2019

Happy Comic Sans day!
Vandaag eren we het font der fonts; Comic Sans. Reden genoeg om onze website voor één dag in een ander jasje te steken (behalve op je iPhone, want Apple doet er niet aan mee…)!

13 jun 2019

Wij ontwikkelden de website voor PIM Studio, een softwaretool die helpt de juiste keuzes te maken voor het verduurzamen van vastgoed. Opgezet als maatwerk thema in WordPress. Bekijk de website hier: www.pimstudio.nl

11 apr 2019

Wil je weten wat developers bezighoudt? De onder developers welbekende vraag- en antwoord community Stack Overflow heeft de resultaten van hun jaarlijkse “developers survey” bekend gemaakt: https://insights.stackoverflow.com/survey/2019

01 mrt 2019

We wensen iedereen alvast een fijne carnaval! Hoewel we het zelf ook nog even gaan vieren, zijn we maandag en dinsdag toch gewoon open. Alaaf!

22 feb 2019

Recent opgeleverd: De fonkelnieuwe website voor Beleza Eindhoven! In prettige samenwerking met Kim Meijers (design) ontwikkelden we een maatwerk WordPress thema. Bekijk hem hier: www.beleza-eindhoven.nl

08 jan 2019

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die kan helpen onze workflow te innoveren, optimaliseren en naar een hoger niveau te tillen. Eventueel kunnen we in overleg ook een andere stageopdracht bepalen. Ken of ben jij deze stagiair(e)? Schroom niet en neem contact met ons op!
www.developmen.nl/vacatures/stagiaire-webdeveloper

04 jan 2019

Vandaag proosten wij op 2019. Iedereen nog de beste wensen en dat het een mooi, gezond en succesvol jaar mag worden!

20 dec 2018

Tussen Kerst en Nieuwjaar zijn wij er even tussenuit, op woensdag 2 januari zijn we er weer. We wensen iedereen alvast fijne feestdagen en een fantastisch 2019!

10 dec 2018

Vorige week is WordPress 5 uitgekomen. Dit is een grote update met als highlight de nieuwe Gutenberg editor. Helaas zijn nog niet alle websites en plugins hier klaar voor. We kijken de ontwikkelingen nog even aan, maar begin volgend jaar gaan alle WordPress website’s van onze klanten over naar de nieuwe versie. Stay tuned!

DevelopMen maakt gebruik van cookies

DevelopMen maakt gebruik van functionele cookies die ervoor zorgen dat de website naar behoren functioneert. We slaan anoniem statistieken op in Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Voor meer informatie zie ons privacy statement.